Termeni si Conditii

Informatii generale
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Kendo (kendo.ro)

Site-ul Kendo (kendo.ro) este operat de societatea SC ESCHATON COMMERCE SRL, cu sediul in Iași, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/715/2018 . Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.
SC ESCHATON COMMERCE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
 •  OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic 

Termeni si definitii
 • Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o comanda pe site-ul www.kendo.ro;
 • Vanzator - societatea SC ESCHATON COMMERCE SRL, cu sediul in Iași, str. șoseaua Voinesti nr. 46c, blocul 3, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/715/2018, cod de inregistrare fiscala RO39069139;
 • Site – domeniul www.kendo.ro si subdomeniile acestuia;
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
 • Contract – reprezinta o comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Bunuri -  orice produs, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Documente Contractuale
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.kendo.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.
Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind factura si certificatul de calitate si conformitate emise de catre Vanzator pentru Bunurile achizitionate.

Politica de vanzare online
Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator.
Pentru motive justificate, kendo.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel site-ul kendo.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Cumparatorul se poate adresa la adresa de mail contact@kendo.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.
Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea "contact" din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Dreptul de proprietate intelectuala si industrial
SC ESCHATON COMMERCE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.kendo.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului kendo.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC ESCHATON COMMERCE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC ESCHATON COMMERCE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.kendo.ro este detinut de catre SC ESCHATON COMMERCE SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.kendo.ro sunt produse si comercializare de SC ESCHATON COMMERCE SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Garantia produselor

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Kendo (kendo.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Politica de retur

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Kendo (kendo.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

CONDITII DE RETURNARE

Clientii pot solicita returnarea unui produs in termen de 14 zile din momentul intrarii in posesie fizica a bunurilor achizitionate.
Orice problema trebuie semnalata in maximum 24 de ore de la primirea portofelului. Va asiguram de tot suportul nostru si de toata bunavointa pentru a fi complet multumit de achizitia facuta!
Produsele nu se pot returna prin Posta Romana.

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: ''Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.''
 
Produsele care sunt realizate corect, conform specificatiilor clientului (transmise in comanda si confirmate ulterior impreuna cu un consilier de vanzari) nu pot fi returnate.

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

Stim cat de importanta este aceast produs pentru dumneavoastra, de aceea este lucrata cu maxima atentie si este verificata de doua ori inainte de livrare.

Pentru ca satisfactia dumneavoastra fata de achizitia facuta se afla pe primul plan, va asiguram de toata bunavointa pentru a fi complet multumit!
De aceea, in cazul in primiti produsul personalizat care nu corespunde cu cerintele de personalizare, va punem la dispozitie doua posibilitati de remediere:
 1. Daca greseala ne apartine, o vom remedia si va vom trimite produsul cat de repede posibil, suportand totodata si costul de transport, atat la preluarea portofelului (de refacut) de la adresa dumneavoastra, cat si la expedierea catre dumneavoastra.
 2. Daca alegeti varianta de a returna produsul*/ **, Kendo va va restitui contravaloarea acestuia, suportand totodata costul transportului produsului achizitionat, prin curier pana la sediul nostru.

* Returul va fi acceptat doar daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, cu toate accesoriile din componenta
**In cazul in care dvs solicitati returnarea unui produs (in termenul legal), se vor returna si cadourile primite din partea Kendo (promotii etc)

In cazul in care problema nu poate fi remediata si produsul trebuie returnat catre noi, contravaloarea produsului va fi rambursata in termen de 14 zile de la data in care produsul este receptionat fizic de catre
 SC ESCHATON COMMERCE SRL. In momentul predarii produsului catre firma de curierat, acesta trebuie impachetat corespunzator, in cutia de produsului primita, introdusa intr-un ambalaj cu protectie, pentru prevenirea deteriorarii in timpul transportului. Kendo isi rezerva dreptul de a va trimite inapoi produsul, costul pentru transport fiind suportat de catre dumneavoastra, daca acesta nu indeplineste cu exactitate conditiile de returnare, rezervandu-ne dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat in acest caz.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
 1. pentru Comenzile achitate cu card online, prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 2.  pentru Comenzile achitate ramburs, restituire prin virament bancar*.
*Va rugam sa ne comunicați pe e-mail: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele intreg al titularului cardului.
In cazul indeplinirii conditiilor de retur, vom returna contravaloarea produselor, fara taxa de transport achitata.
In cazul in care au fost comandate mai multe produse, iar returul nu se efectueaza pentru toate, se va restitui doar contravaloarea produsului/ produselor returnate, fara costul transportului.

 

COSTURI DE RETURNARE

Intrucat produsele pot fi returnate doar in cazul in care nu au fost respectate cerintele de personalizare confirmate impreuna cu agentul de vanzari, in urma comunicarii intentiei de returnare si a confirmarii de catre consilierii nostri de vanzari, vom face o solicitare de ridicare de la adresa comunicata, costurile de transport fiind suportate de Kendo, atat la preluarea coletului, cat si la expedierea produsului refacut.
Daca se doreste expedierea catre Kendo prin intermediul altui curier agreat – inafara de GLS, costurile de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

Conditii livrare:
Portofelele si brelocurile Kendo nu se afla pe stoc in momentul comenzii, fiecare produs este lucrata la comanda, conform specificatiilor dvs privind personalizarea, marimea si culoarea snurului etc. Astfel, termenul de productie este de 1-2 zile lucratoare, incepand cu data confirmarii comenzii.
Livrarea prin firma de curierat GLS dureaza de obicei 1-2 zile lucratoare. Astfel, produsul va ajunge la dvs in 2-4 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Firma de curierat poate inregistra in mod exceptional intarzieri ce tin de organizarea lor interna si de care nu ne facem responsabili.
In perioadele aglomerate (sarbatori, black-friday etc), atat termenul de productie, cat si termenul de livrare prin firma de curierat se pot prelungi si veti fi notificat in prealabil.

Kendo (kendo.ro) va pune la dispozitie urmatoarele tarife de livrare:

 • Pentru comenzile de peste 250 RON: GRATUIT oriunde in TARA, prin curier GLS
 • GLS, plata in avans: 16 RON
 • GLS, plata ramburs: 19 RON 
Politica de confidentialitate
SC ESCHATON COMMERCE SRL colecteaza, stocheaza si utilizeaza datele cu caracter personal doar in conformitate cu legislatia in vigoare. Informatii suplimentare despre Politica de confidentialitate puteti accesa la urmatorul link: https://www.kendo.ro/info/confidentialitate.html .
 
Politica de cookies
 Cookies sunt fişiere text ce conţin informaţii pentru a identifica vizitatorii periodici a paginii noastre de internet, exclusiv pe durata vizitei. Cookies imbunatatesc experienta dumneavoastra de navigare si nu contin nici o informatie personala despre dumneavoastra. Mai multe detalii despre Politica de cookies puteti accesa aici Politica Cookies.
 
Raspundere
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune ce tin de utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
Prin plasarea Comenzilor, Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data plasarii Comenzii.
Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre kendo.ro. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii.
 
Legea aplicabila
Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
Solutionare litigii online (SOL)
Comisia Europeană a creat o platformă on line pentru soluționarea extrajudiciarã a litigiilor. Această platformă poate fi accesata prin intermediul următorului link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Date de contact
SC ESCHATON COMMERCE SRL
Dacă aveţi întrebări cu privire la magazinul nostru online vă rugăm sa ne contactati la adresa de mail contact@kendo.ro sau prin intermediul formularului dedicat de contact.